Consiliul Audiovizualului a refuzat să prelungească licența de emisie a postului TV8. Membru CA: „Ne pare rău”
Full Article 1 minutes read

Consiliul Audiovizualului a refuzat să prelungească licența de emisie a postului TV8. Membru CA: „Ne pare rău”

Consiliul Audiovizualului (CA) a refuzat, pe 17 noiembrie, să prelungească licența de emisie a postului de televiziune TV8, pentru încălcările admise. Pentru au votat patru membri ai CA și doar un membru – împotrivă.

„Ne pare rău, este vorba despre concepție. Știți care sunt procedurile legale de mai departe. Depuneți o cerere nouă. (…) Urmați instrucțiunile ce aveți de făcut mai departe”, a declarat vicepreședinta CA, Aneta Gonța.

Membrul CA, Eugeniu Rîbca, susține că postul TV8 poate activa în continuare până în 2024 – când expiră actuala licență de emisie.

„Avem prevederile legale pe care le avem. Respectiv, aveți dreptul de a beneficia de licența de emisie în vigoare. Până în 2024 activați în continuare”, a precizat Rîbca.

Amintim că CA a sancționat, recent, 6 posturi TV pentru încălcări în reflectarea alegerilor locale. Printre posturile TV sancționate se regăsește și TV8, care a primit o emendă de 10 mii de lei. Detalii – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: