COVID-19 nu a dispărut. Săptămâna trecută, mai mult de 200 de persoane au fost testate pozitiv 
Full Article 30 second read

COVID-19 nu a dispărut. Săptămâna trecută, mai mult de 200 de persoane au fost testate pozitiv 

Autoritățile din Sănătate comunică despre alte 224 cazuri noi de Covid. Datele sunt prezentate pentru perioada 6-12 iunie. 

În aceeași perioadă au fost făcute 11 763 de teste la COVID. La fel, potrivit autorităților, în cele 7 zile au fost înregistrate 3 decese cauzate de virus.

Cu privire la progresul vaccinării în Republica Moldova, Ministerul Sănătății menționează că în perioada 6-12 iunie și-au administrat vaccinul anti-COVID 1917 persoane, dintre care 71 sunt minori.

În total, persoane vaccinate cu schema completă în țara noastră sunt 1 064 498.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: