COVID-19 nu a dispărut. Săptămâna trecută, mai mult de 200 de persoane au fost testate pozitiv 
Full Article 30 second read

COVID-19 nu a dispărut. Săptămâna trecută, mai mult de 200 de persoane au fost testate pozitiv 

Autoritățile din Sănătate comunică despre alte 224 cazuri noi de Covid. Datele sunt prezentate pentru perioada 6-12 iunie. 

În aceeași perioadă au fost făcute 11 763 de teste la COVID. La fel, potrivit autorităților, în cele 7 zile au fost înregistrate 3 decese cauzate de virus.

Cu privire la progresul vaccinării în Republica Moldova, Ministerul Sănătății menționează că în perioada 6-12 iunie și-au administrat vaccinul anti-COVID 1917 persoane, dintre care 71 sunt minori.

În total, persoane vaccinate cu schema completă în țara noastră sunt 1 064 498.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: