Crimă din gelozie? Un bărbat de 25 de ani, găsit mort la Soroca; suspectul a fost reținut VIDEO
Full Article 2 minutes read

Crimă din gelozie? Un bărbat de 25 de ani, găsit mort la Soroca; suspectul a fost reținut VIDEO

Un băiat de 25 ani din localitatea Bădiceni, raionul Soroca, a fost găsit mort. O femeie din localitate a alertat poliția, după ce l-a depistat la sol aproape de miezul nopții. Polițiștii au reținut un suspect. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani. Cei doi ar fi avut un conflict, motivat de gelozie. Tânărul ar fi fost înjunghiat de mai multe ori și a decedat la fața locului. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă închisoare pe viață. 

Poliția Republicii Moldova a anunțat pe 30 mai că polițiștii din Soroca au reținut un bărbat de 36 de ani, suspectat de omorul unui tânăr din localitatea Bădiceni.

„Oamenii legii au fost alertați aproape de miezul nopții de o femeie din localitate, care a comunicat că a depistat la sol un tânăr cu semne de moarte violentă. Grupa operativă a Inspectoratului de poliție Soroca a stabilit preliminar că omorul a fost comis în urma unui conflict motivat de gelozie, izbucnit între suspect și victimă, un tânăr de 25 de ani. În rezultatul multiplelor leziuni corporale cauzate prin înjunghiere, victima a decedat la fața locului”, au comunicat reprezentanții Poliției.

Sursa a menționat că suspectul a fost reținut. Totodată a fost inițiată o cauză penală. Iar dacă vinovăția suspectului va fi demonstrată, acesta riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viață.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: