CSE a decis: Slujbele religioase se vor desfășura în aer liber, în perioada 25 aprilie-11 mai
Full Article 1 minutes read

CSE a decis: Slujbele religioase se vor desfășura în aer liber, în perioada 25 aprilie-11 mai

În perioada 25 aprilie-11 mai, slujbele religioase se vor desfășura în aer liber. O decizie în acest sens a fost luată de Comisia pentru Situații Excepționale, astăzi, 22 aprilie.

„Începând cu 25 aprilie până la 11 mai, activitatea cultelor religioase ce ține de organizarea întrunirilor cu caracter religios, oficierea slujbelor și a rugăciunilor cu caracter colectiv, a serviciilor divine sau a altor evenimente tradiționale religioase, se vor desfășura în aer liber. Evident, cu respectarea distanței fizice și cu respectarea măsurilor de prevenire a infecției COVID-19. O consider o acțiune absolut necesar în condițiile în care se așteaptă un aflux mare de enoriași tocmai la serviciile divine, atât în duminica floriilor, cât și în Noaptea Învierii”, a spus premierul interimar, Aureliu Ciocoi.

Menționăm că pe 20 aprilie, Aureliu Ciocoi a avertizat că împărtășania continuă să fie făcută cu aceeași linguriță, fără a fi dezinfectată, iar acest lucru ar putea duce la creșterea cazurilor de COVID-19 în următoarele 10-14 zile.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: