Cu o mână mai scump, cu altă mână – mai ieftin. Recean sparge planul administrației Aeroportului, privind scumpirea parcării
Full Article 1 minutes read

Cu o mână mai scump, cu altă mână – mai ieftin. Recean sparge planul administrației Aeroportului, privind scumpirea parcării

Prim-ministrul Dorin Recean consideră că dublarea taxei pentru parcarea automobilelor la Aeroportul Internațional Chișinău, lucru despre care a informat administrația aerogării în ajun, este „greșită”. Premierul a anunțat, pe 7 august, că a solicitat conducerii Aeroportului să revizuiască decizia.

Decizia Aeroportului Internațional Chișinău de a crește prețul parcării este greșită. Problema mașinilor parcate pe termen lung, care blochează accesul pentru parcarea de scurtă durată pentru familii și pasageri, poate fi rezolvată altfel. Am solicitat revizuirea acestei decizii”, a scris șeful Guvernul pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, pe 6 august, administratorul Aeroportului Chișinău a anunțat că prețul pentru pentru o oră în parcarea auto a instituției s-a mărit de la 10 lei la 20 lei. S-a dublat și tariful pentru cei care își lasă automobilele mai mult de 11 ore și până la 24 de ore. Dacă anterior era 100 de lei, acum este 200. Administratorul Aeroportului a spus că Serviciul Marketing al aerogării va veni o analiză pentru a justifica acest preț. Mai mult, potrivit administrației, acest preț ar fi insuficient.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: