Cum va fi vremea în weekend? Prognoza meteorologilor pentru luna noiembrie
Full Article 1 minutes read

Cum va fi vremea în weekend? Prognoza meteorologilor pentru luna noiembrie

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunță vreme frumoasă și ploi slabe, în ultima lună de toamnă – noiembrie. Potrivit meteorologilor, în această perioadă, temperatura medie a aerului va înregistra valori peste norma de +3°C și +5°C.

„În luna noiembrie, vom resimți o ușoară schimbare în regimul termic. Temperatura medie lunară a aerului se prevede a fi peste valorile normei, cu norma fiind cuprinsă între +3°C și +5°C. Acest lucru ne poate aduce mai multe zile plăcute și mai puțin frig decât ne-am aștepta în această perioadă” – anunță meteorologii.

În ceea ce privește cantitatea de precipitații, SHS anunță că se va situa aproape de mediile multianuale, cu o normă cuprinsă între 25-45 mm.

Potrivit prognozelor meteo, în acest weekend, 4 – 5 noiembrie, termometrele vor indica valori între 17 și 24 de grade Celsius pe timp de zi. Noaptea minimele vor coborî până la 8 grade Celsius. În sudul și nordul țării, în această perioadă, se așteaptă ploi salbe. În schimb, în centrul țării, meteorologii prognozează cer noros și vreme posomorâtă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: