Cutremur de 4,8 grade la New York. Este cel mai puternic seism care a lovit orașul în ultimii 40 de ani
Full Article 50 second read

Cutremur de 4,8 grade la New York. Este cel mai puternic seism care a lovit orașul în ultimii 40 de ani

Un cutremur cu magnitudinea de 4,8 grade s-a produs pe 5 aprilie în orașul New York, SUA. Acesta a fost cel mai puternic seism care a zguduit New York-ul în ultimii 40 de ani.

Cutremurul a avut loc la ora locală 10:20 (17:20 ora Moldovei). Potrivit US Geological Survey, epicentrul acestuia a fost localizat în Lebanon, New Jersey, la la circa 65 kilometri vest de orașul New York, și la o adâncime de 4,7 kilometri.

Seismul a fost resimțit în tot statul New York.

Victime sau pagube nu au fost raportate.

BBC scrie că cutremurele sunt rare pe coasta de est a SUA, iar acesta este cel mai puternic care a lovit New York-ul în ultimii 40 de ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: