De hramul Chișinăului, intrarea la Zoo și la Dendrariu va fi gratuită. Iar muncitorii din cadrul Primăriei vor primi un salariu în plus
Full Article 2 minutes read

De hramul Chișinăului, intrarea la Zoo și la Dendrariu va fi gratuită. Iar muncitorii din cadrul Primăriei vor primi un salariu în plus

Pe 14 octombrie, când este marcat hramul mun. Chișinău, intrarea la Grădina Zoologică și în parcul Dendrariu va fi gratuită. Anunțul a fost făcut de către primarul Ion Ceban, în cadrul ședinței Primăriei din 11 octombrie.

Ceban a amintit că, în acest an, evenimentele festive au fost amânate, din motiv că numărul cazurilor de Covid este în creștere, în special în Chișinău. Primarul capitalei a mai spus că angajații din cadrul Primăriei Chișinău vor primi câte un salariu suplimentar cu această ocazie.

„Vom participa la slujba de la catedrală, după care avem un eveniment cu oamenii de cultură, în cadrul căruia imnul municipiului Chișinău va fi transmis de către Eugen Doga. La fel vom avea un eveniment pentru oamenii care se dedică orașului, care muncesc zilnic pentru a avea o capitală curată: muncitorii de la Spații Verzi, de la Direcția locativ-comunală, Parcul Urban de Autobuze, Exdrupo, Regia Transport Electric, etc.. Am prevăzut câte un salariu suplimentar pentru angajați”, a anunțat edilul.

Potrivit edilului, pe 13-14 octombrie, în capitală, se vor desfășura mai multe spectacole pentru copii, cu intrare liberă. Cei mici vor primi și cadouri. De asemenea, pe 14 octombrie, intrarea la Dendradriu și la Grădina Zoologică va fi gratuită.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: