Deputata Irina Lozovan, învinuită de finanțare ilegală din partea lui Șor, rămâne în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile
Full Article 50 second read

Deputata Irina Lozovan, învinuită de finanțare ilegală din partea lui Șor, rămâne în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile

Deputata independentă Irina Lozovan, cercetată penal, rămâne în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile. Decizia a fost pronunțată pe 16 noiembrie de către Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani.

Potrivit Procuraturii Anticorupție, judecătorii au admis demersul procurorului și au dispus prelungirea măsurii preventive în privința Irinei Lozovan. Astfel, aceasta va mai sta 30 de zile în arest la domiciliu.

Precizăm că deputații Irina Lozovan și Alexandr Nesterovschi – membri ai Partidului extraparlamentar „Renaștere” –  au fost reținuți pe 21 septembrie, fiind învinuiți de finanțare ilegală din partea unui grup criminal organizat condus de Ilan Șor. Din 23 septembrie, Alexandr Nesterovschi se află în arest în Penitenciarul nr. 13, iar colega sa, Irina Lozovan – în arest la domiciliu. Detalii – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: