Deputat PAS: Dacă va cădea Ucraina, putem doar să ne imaginăm planurile lui Putin pentru Moldova
Full Article 2 minutes read

Deputat PAS: Dacă va cădea Ucraina, putem doar să ne imaginăm planurile lui Putin pentru Moldova

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Radu Marian, de Ziua Independenței Ucrainei, dar și la cele șase luni de la invazia statului de către Rusia, spune că ucrainenii luptă în aceste momente pentru libertatea și independența Moldovei. „Dacă Ucraina cade, putem doar să ne imaginăm planurile sinistre ale lui Putin în raport cu țara noastră”, a menționat parlamentarul. 

„Azi e Ziua Independenței Ucrainei. Azi se fac 6 luni de când Ucraina a fost invadată în mod barbar de Rusia. Deși majoritatea credeau ca Ucraina va cădea în câteva săptămâni, Ucraina azi stă în picioare”, a scris Marian, pe Facebook.

Parlamentarul spune că „cu prețul a mii de vieți omenești, Ucraina luptă pentru libertatea și independența ei, Ucraina luptă pentru libertatea Europei”.

„Și vreau cu toții să înțelegem că Ucraina în aceste momente luptă pentru libertatea și independența Republicii Moldova. Dacă Ucraina cade, putem doar să ne imaginăm planurile sinistre ale lui Putin în raport cu țara noastră. Din fericire, datorită curajului ucrainenilor, datorită armelor performante furnizate de Vest, Ucraina luptă destoinic în fața agresorului rus”, a conchis Marian, menționând că Ucraina va câștiga războiul.

De menționat că în fiecare an, pe 24 august, poporul ucrainean celebrează Ziua Independenței. Totodată, anul acesta, pe 24 august, se împlinesc șase luni de la începutul războiului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: