Deputat PAS: Dacă va cădea Ucraina, putem doar să ne imaginăm planurile lui Putin pentru Moldova
Full Article 2 minutes read

Deputat PAS: Dacă va cădea Ucraina, putem doar să ne imaginăm planurile lui Putin pentru Moldova

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Radu Marian, de Ziua Independenței Ucrainei, dar și la cele șase luni de la invazia statului de către Rusia, spune că ucrainenii luptă în aceste momente pentru libertatea și independența Moldovei. „Dacă Ucraina cade, putem doar să ne imaginăm planurile sinistre ale lui Putin în raport cu țara noastră”, a menționat parlamentarul. 

„Azi e Ziua Independenței Ucrainei. Azi se fac 6 luni de când Ucraina a fost invadată în mod barbar de Rusia. Deși majoritatea credeau ca Ucraina va cădea în câteva săptămâni, Ucraina azi stă în picioare”, a scris Marian, pe Facebook.

Parlamentarul spune că „cu prețul a mii de vieți omenești, Ucraina luptă pentru libertatea și independența ei, Ucraina luptă pentru libertatea Europei”.

„Și vreau cu toții să înțelegem că Ucraina în aceste momente luptă pentru libertatea și independența Republicii Moldova. Dacă Ucraina cade, putem doar să ne imaginăm planurile sinistre ale lui Putin în raport cu țara noastră. Din fericire, datorită curajului ucrainenilor, datorită armelor performante furnizate de Vest, Ucraina luptă destoinic în fața agresorului rus”, a conchis Marian, menționând că Ucraina va câștiga războiul.

De menționat că în fiecare an, pe 24 august, poporul ucrainean celebrează Ziua Independenței. Totodată, anul acesta, pe 24 august, se împlinesc șase luni de la începutul războiului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: