Deputații moldoveni sunt nevoiți să-și întrerupă vacanța. Parlamentul se întrunește în ședință extraordinară
Full Article 40 second read

Deputații moldoveni sunt nevoiți să-și întrerupă vacanța. Parlamentul se întrunește în ședință extraordinară

Parlamentul se va întruni în ședință extraordinară pe 17 august. Informația a fost confirmată de șeful legislativului Igor Grosu pentru TV8. Astfel, deputații moldoveni vor fi nevoiți să-și întrerupă vacanța, care a început la 1 august.

Președintele Parlamentului nu a divulgat ce proiecte de lege vor fi dezbătute, iar pe site-ul legislativului nu au fost publicate informații despre ședința extraordinară.

Precizăm că, potrivit regulamentului, Parlamentul din Republica Moldova se întrunește în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de primăvară începe în februarie și durează până la sfârșitul lui iulie. Iar sesiunea de toamnă demarează în septembrie și se încheie la sfârșitul lunii decembrie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: