Dinu Plîngău are susținerea Platformei DA pentru preluarea funcției de președinte a formațiunii
Full Article 1 minutes read

Dinu Plîngău are susținerea Platformei DA pentru preluarea funcției de președinte a formațiunii

Consiliul Național Politic (CNP) al Platformei Demnitate și Adevăr (DA) a luat act de intenția lui Dinu Plîngău de a candida la funcția de președinte al Platformei DA și i-a acordat sprijinul său politic. O decizie în acest sens a fost aprobată pe 12 decembrie, în cadrul Consiliului. Tot astăzi, Andrei Năstase a primit mandat deplin de negociere cu alte formațiuni politice din țară și dinafară pentru „redresarea situației din țară”.

„În cadrul Consiliului a fost discutată punctual situația social-politică din țară și a fost constatat faptul că acțiunile actualei guvernării sunt mult sub așteptările cetățenilor și deviază semnificativ de la promisiunile electorale, mai ales în domeniile justiției, sistemului energetic, reglementării juste a prețurilor și veniturilor populației, combaterii monopolurilor, susținerii producătorilor autohtoni, asigurării libertății presei, descentralizării și protejării mediului” se arată într-un comunicat al Platformei DA.

În cadrul ședinței, ținând cont de situația pandemică din țară, membrii CNP au stabilit data desfășurării lucrărilor Congresului formațiunii pentru 20 martie, 2022.

 

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: