Directorul Institutului Gamalei: După ce omenirea va fi protejată, coronavirusul „se va concentra” pe animalele de companie
Full Article 2 minutes read

Directorul Institutului Gamalei: După ce omenirea va fi protejată, coronavirusul „se va concentra” pe animalele de companie

După ce omenirea va fi protejată de COVID-19 datorită imunizării, virusul „se va concentra” pe animalele de companie. De această părere este directorul Institutului „Gamalei”, academicianul Alexandr Ghințburg. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu pentru portalul „Izvestia”, publicat pe 29 martie.

Savantul este de părere că virusul nu și-a irosit potențialul patogen, iar oamenii trebuie să fie pregătiți pentru conviețuirea de lungă durată cu noul tip de coronavirus.

„Următoarea etapă este infectarea animalelor de la ferme, dar și a celor de companie. Și după ce timp de un an, cu ajutorul vaccinurilor calitative, vom reuși să protejăm omenirea, până la acel moment vor fi infectate animalele de companie, însă nimeni nu planifică să scape de ele”, a declarat directorul Institutului „Gamalei”.

Potrivit academicianului, vaccinul anti-Covid este ineficient în cazul persoanelor care suferă de alcoolism și dependență de droguri, dar și în cazul celor care administrează substanțe citostatice.

„Sunt afectați cei în al căror sânge nivelul de alcool se ridică la 1% – adică un pahar și jumătate de vodkă pe zi. Nu este chiar așa de mult pentru Rusia. Dar se pare că acest volum este toxic pentru celule. La acest nivel de spirt etilic, celulele din sistemul imunitar încetează să se mai înmulțească. Iar pentru a se forma anticorpi, este nevoie ca celulele să se înmulțească. Aceșași lucru se întâmplă și în cazul substanțelor narcotice sau al bolnavilor cu maladii oncologice, care iau citostatice”, a declarat directorul Institutul Gamalei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: