Dispariția Mădălinei Cojocari: Mama recunoaște că s-a certat cu soțul său în seara dispariției copilei
Full Article 3 minutes read

Dispariția Mădălinei Cojocari: Mama recunoaște că s-a certat cu soțul său în seara dispariției copilei

Mama Mădălinei Cojocari, fetița de 11 ani originară din Republica Moldova care a dispărut în SUA, le-a spus polițiștilor că în seara în care și-a văzut pentru ultima oară fiica, s-a certat cu soțul său și crede că bărbatul „și-a pus familia în pericol”. Potrivit acesteia, după ceartă, bărbatul ar fi plecat de acasă și ar fi aflat abia peste trei zile despre dispariția copilei, scrie nypost.com.

Poliția a decis să verifice încă o dată casa în care locuia Diana Cojocari (37 ani), fiica sa Mădălina (11 ani) și cel de-a doilea soț al său, Christopher Palmiter (60 ani). Oamenii legii au găsit o încăpere care era blocată cu placaj, potrivit WCNC.

Totodată, FBI și poliția locală a publicat o scrisoare scrisă de mână de către rudele familiei, care spun că „sunt devastate și au inimile frânte” și își doresc cu disperare să regăsească fetița.

„O iubim pe Mădălina și suntem șocați din cauza celor întâmplate. Este ceea prin ce nu ar trebui să treacă niciun copil și nicio familie”, se arată în scrisoarea în care fetița este descrisă drept „frumoasă, deșteaptă, bună și plină de dragoste”. Forțele de ordine nu au precizat cine anume sunt autorii scrisorii.

Mama Mădălinei și tată vitreg al fetiței sunt ambii în detenție, după ce au evitat să raporteze dispariția copilei timp de 22 de zile.

Diana Cojocari le-a spus polițiștilor că, pe 23 noiembrie, seara în care și-a văzut copilul pentru ultima oară, s-a certat cu soțul său. În urma disensiunii, bărbatul ar fi plecat în Michigan, care este situat la circa 550 mile (aproximativ 900 km) de casa lor din Carolina de Nord.

Femeia a mai spus că și-a văzut fata în jurul orei 22:00, când aceasta a mers să se culce. Oamenii legii nu au precizat dacă potrivit Dianei Cojocari fetița a mers la culcare înainte sau după plecarea tatălui său vitreg. Aceasta a menționat, însă, că a observat dispariția abia peste 12 ore, de Ziua Recunoștinței.

Mai mult, aceasta și-ar fi anunțat soțul abia peste trei zile despre dispariția copilei, iar școala a fost anunțată abia peste 3 săptămâni.

În timpul discuției cu anchetatorii, Diana Cojocari a spus că este de părere că soțul său „și-a pus familia în pericol” și că a ezitat să anunțe dispariția din cauza „temerilor că îi va afecta căsnicia”.

Diana Cojocari a recunoscut că a ignorat rugămințile rudelor din Moldova de a anunța poliția. Aceasta a mai spus că nu știe unde se află fiica sa.

Amintim că FBI a publicat acum două zile ultimele imagini video în care apare Mădălina Cojocari.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: