DOC Președintele raionului Fălești rămâne fără permis și va munci 134 de ore în folosul comunității
Full Article 2 minutes read

DOC Președintele raionului Fălești rămâne fără permis și va munci 134 de ore în folosul comunității

Președintele suspendat al raionului Fălești, Sergiu Fîntîna, rămâne fără permis de conducere. Colegiul penal al Curții de Apel Bălți a respins ca nefondat recursul avocatului președintelui raionului și a menținut decizia Judecătoriei Bălți, sediul Central. Totodată, potrivit deciziei, Sergiu Fîntîna va munci 134 de ore în folosul comunității.

Astfel, Colegiul penal al Curții de Apel Bălți a respins ca nefondat recursul declarat de către avocatul Dănoi Ion în interesele inculpatului Fîntîna Sergiu împotriva sentinţei Judecătoriei Bălți sediul Central în cauza penală privind învinuirea lui Fîntîna Sergiu. Decizia este irevocabilă.

 

 

Amintim că Judecătoria Bălți, sediul Central, l-a recunoscut vinovat pe Fîntîna de săvârşirea infracţiunii „Conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat sau în stare de ebrietate produsă de alte substanţe”. Președintelui raionului i-a fost aplicată o pedeapsă de 134 ore de ore – muncă neremunerată în folosul comunității. La fel, i-a fost anulat dreptul de a conduce mijloace de transport.

Sergiu Fîntîna a fost suspendat din funcția de președinte al raionului Fălești în aprilie 2021. Potrivit nordnews.md, în 2020, președintele raionului Fălești a fost surprins beat la volanul automobilului de serviciu cu numere guvernamentale. În martie 2021, Fîntîna a fost a fost prins deja pentru a doua oară conducând în stare de ebrietate.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: