DOC Termenul de eliberare a buletinului de identitate se prelungește cu cel mult 3 luni
Full Article 40 second read

DOC Termenul de eliberare a buletinului de identitate se prelungește cu cel mult 3 luni

Termenul de examinare a cererilor pentru eliberarea în regim normal a buletinului de identitate electronic, a permisului de conducere și a certificatului de înmatriculare a vehiculului va fi extinsă cu cel mult trei luni. O decizie în acest sens a fost luată la ședința Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE), prezidată de prim-ministra Natalia Gavrilița. 

Conform deciziei CSE, actele provizorii vor avea o valabilitate de 6 luni și se vor  anula în momentul recepționării actului mecanolizibil.

Guvernul anunță că acestea au aceeași forță juridică cu actele pe care le înlocuiesc și vor fi recunoscute de toate personajele/entitățile fizice și juridice de drept public și privat naționale.

Potrivit deciziei, actele provizorii vor fi eliberate gratis.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: