DOC Termenul de eliberare a buletinului de identitate se prelungește cu cel mult 3 luni
Full Article 40 second read

DOC Termenul de eliberare a buletinului de identitate se prelungește cu cel mult 3 luni

Termenul de examinare a cererilor pentru eliberarea în regim normal a buletinului de identitate electronic, a permisului de conducere și a certificatului de înmatriculare a vehiculului va fi extinsă cu cel mult trei luni. O decizie în acest sens a fost luată la ședința Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE), prezidată de prim-ministra Natalia Gavrilița. 

Conform deciziei CSE, actele provizorii vor avea o valabilitate de 6 luni și se vor  anula în momentul recepționării actului mecanolizibil.

Guvernul anunță că acestea au aceeași forță juridică cu actele pe care le înlocuiesc și vor fi recunoscute de toate personajele/entitățile fizice și juridice de drept public și privat naționale.

Potrivit deciziei, actele provizorii vor fi eliberate gratis.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: