Documentar despre Republica Moldova pe Netflix: când va fi lansat și cum se va numi 
Full Article 2 minutes read

Documentar despre Republica Moldova pe Netflix: când va fi lansat și cum se va numi 

În 2025, pe Netflix, va apărea un documentar despre Republica Moldova. Filmul va fi intitulat „Flavours of Moldova” (în trad. Aromele Moldovei). În documentar vor fi prezentate cele mai frumoase locuri ale țării, se va povesti despre cetățenii Moldovei și bogăția culinară. Cel puțin aceasta a declarat Stella Jemna, reprezentantă a Republicii Moldova în cadrul Fondului american pentru întreprinderi Ucraina-Moldova, care ar urma să finanțeze documentarul. 

Jemna a anunțat pe o rețea de socializare că fondul american, alături de doi sponsori, va finanța producția a două episoade despre Moldova, intitulate „Flavours of Moldova”, care vor apărea pe Netflix în 2025.

„Poate cineva a vazut „Flavours of Romania”, aceeași producători o să lucreze la aceste episoade. În acest documentar, vor fi explorate cele mai frumoase locuri de vizitat, poveștile autentice ale moldovenilor și bogăția noastră culinară. Pentru că documentarul va avea doar două episoade, colaborăm cu Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern dar și alte organizații din domeniu pentru a întocmi o listă de destinații turistice deosebite, de la nord la sud. Dar înainte de a finaliza această listă, am nevoie de ajutorul vostru”, a comunicat Stella Jemna.

Ea a întrebat internauții ce ar dori „să arătăm lumii despre Moldova”. „Indiferent dacă e vorba de locuri de vizitat, experiențe culinare memorabile sau povești culturale unice, vreau să aud părerile voastre”, a adăugat reprezentanta țării în cadrul fondului american.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: