Documente false la frontiera de stat. Polițiștii de frontieră au inițiat cercetări pe numele a trei moldoveni
Full Article 1 minutes read

Documente false la frontiera de stat. Polițiștii de frontieră au inițiat cercetări pe numele a trei moldoveni

La sfârșitul săptămânii trecute, în punctele de trecere Sculeni și Leușeni, polițiștii de frontieră au constatat alte trei cazuri de falsificare a documentelor.

În primul caz, este vorba despre o tânără de 18 ani din raionul Ungheni, care a prezentat dovada vaccinării anti COVID-19 în format electronic. Ulterior, polițiștii de frontieră au constatat că la data imunizării persoana nu se afla în țară. Audiată, aceasta s-a eschivat de a comunica detalii.

Alți doi tineri în vârsta de 19 și 23 de ani, din raioanele Nisporeni și Călărași au fost audiați pe faptul deținerii actelor cu indici de falsificare. În timpul verificărilor suplimentare asupra acestora a fost depistat un permis de conducere li un certificat de finalizare a cursurilor auto, eliberate de autoritățile competente din Ucraina, precum și o carte de identitate românească, cu semne rezonabile de falsificare. Cei doi conaționali se întorceau din străinătate în calitate de pasageri ai unor curse regulate.

Pe numelor celor trei persoane au fost întocmite procese verbale de constatare a incidentelor. Actele au fost transmise pentru efectuarea expertizei tehnice speciale, în vederea stabilirii legalității acestora.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: