Doi bărbați din Drochia și Comrat și o femeie din Chișinău au fost răpuși noaptea trecută de noul coronavirus
Full Article 1 minutes read

Doi bărbați din Drochia și Comrat și o femeie din Chișinău au fost răpuși noaptea trecută de noul coronavirus

Doi bărbați din Drochia și Comrat și o femeie din Chișinău au murit, noaptea trecută, în urma complicațiilor de sănătate provocate de noul coronavirus. Informația a fost publicată în dimineața de 16 iulie de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

x

Deces 660: Bărbat de 65 ani, din raionul Drochia. Internat la data de 3 iulie, la Spitalul Raional Drochia. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III.

Deces 661: Femeie de 51 ani, din mun. Chișinău. Internată în stare gravă, la data de 14 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: insuficiență hepatică cronică, ascita.

Deces 662: Bărbat de 66 ani, din raionul Comrat. Internat la data de 10 iunie, la Spitalul Raional Comrat. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 20 040  cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1329 în Transnistria.

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 345 stare gravă (dintre 27 care  pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 986– stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

Alte 342 persoane au fost tratate şi externate. În total, 13 640  persoane au fost tratate de COVID-19

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: