Doi bărbați, reținuți de poliția din Drochia. Au pătruns în locuința unei femei de 80 de ani, au bătut-o și au furat 6000 de lei
Full Article 1 minutes read

Doi bărbați, reținuți de poliția din Drochia. Au pătruns în locuința unei femei de 80 de ani, au bătut-o și au furat 6000 de lei

Doi bărbați de 32 și, respectiv 33 de ani, din satul Țarigrad, raionul Drochia, au fost reținuți, după ce au pătruns în locuința unei consătene și au furat 6000 de lei. Incidentul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 iulie.

Potrivit poliției, indivizii, cu fața acoperită, au pătruns prin forțarea ușii de la intrare în domiciliul femeii în vârstă de 80 de ani, au imobilizat-o și bătut-o, după care i-au cerut bani. Victima a indicat locul unde păstra mijloacelor bănești. Aceștia au sustras 6000 de lei, au smuls cablul de la telefon și au fugit într-o direcție necunoscută.

Dimineața, vecina victimei, a sesizat poliția din Drochia. În aceiași zi, suspecții au fost identificați și reținuți. Aceștia s-au dovedit a fi doi consăteni de-ai victimei, unul din ei fiind anterior judecat pentru furt.

Pe marginea acestui caz a fost inițiat un dosar penal. Dacă vor fi găsiți vinovați, indivizii riscă închisoare de la 4 la 10 ani cu (sau fără) amendă de la 25 000 la 50 000 de lei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: