Doi călători – prinși cu peste 100 de cartușe. Acțiunile polițiștilor de frontieră FOTO 
Full Article 2 minutes read

Doi călători – prinși cu peste 100 de cartușe. Acțiunile polițiștilor de frontieră FOTO 

Peste 100 de cartușe au fost depistate, de către polițiștii de frontieră moldoveni, printre bunurile a doi călători. O persoană intenționa să aducă cartușele în Republica Moldova, alta urma să ajungă cu acestea în Franța. 

Reprezentanții Poliției de Frontieră a Republicii Moldova au anunțat, pe 22 septembrie, că angajații instituției au descoperit zeci de cartușe printre bunurile transportate de către doi călători.

Cazurile au fost înregistrate în punctele de trecere a frontierei Tudora și Aeroportul Internațional Chișinău.

În primul caz, o persoană originară din Ucraina a fost găsită cu trei cutii pentru cartușe. Persoana, aflată la volanul unei mașini, s-a prezentat în punctul de trecere Tudora, pe sensul de intrare în Republica Moldova. În interiorul cutiilor, au menționat reprezentanții Poliției de Frontieră, au fost depistate 108 cartușe. La audieri, persoana a declarat că „în grabă și-a programat călătoria și uitase cartușele în mașină”.

În al doilea caz, care a avut loc pe teritoriul Aeroportului din Chișinău, au fost depistate patru cartușe. Acestea, potrivit instituției de la frontieră, au fost găsite în bagajul de mână al unei locuitoare a municipiului Chișinău, deținătoare a dublei cetățenii (MDA/ROU). Femeia urma să ajungă cu cele patru cartușe la Paris.

„În ambele cazuri, cercetările continuă sub toate aspectele legale. Cartușele au fost ridicate și urmează să fie supuse expertizei balistice”, au precizat reprezentanții Poliției de Frontieră.

Doi călători - prinși cu peste 100 de cartușe. Acțiunile polițiștilor de frontieră FOTO 

border.gov.md

Doi călători - prinși cu peste 100 de cartușe. Acțiunile polițiștilor de frontieră FOTO 

border.gov.md

Doi călători - prinși cu peste 100 de cartușe. Acțiunile polițiștilor de frontieră FOTO 

border.gov.md


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: