Doi minori din raionul Ialoveni au sustras peste 100 de mii de lei. A fost inițiat un dosar penal
Full Article 2 minutes read

Doi minori din raionul Ialoveni au sustras peste 100 de mii de lei. A fost inițiat un dosar penal

Doi minori în vârstă de 14 și 16 ani din raionul Ialoveni au sustras 100 de mii de lei. Pe marginea acestui caz a fost inițiat un dosar penal pentru furt cu cauzarea de daune în proporții considerabile.

Pe 17 iulie, în jurul orei 21:00, polițiștii din Ialoveni au fost sesizați despre un caz de furt. Victima, un bărbat în vârstă de 31 de ani, locuitor al orașului Ialoveni, a declarat oamenilor legii că persoane necunoscute, prin forțarea ușii, au pătruns în sediul companiei pe care o gestionează, de unde au sustras peste 100 000 de lei.

Ca urmare a activităților speciale de investigație desfășurate de angajații Inspectoratului de Poliție Ialoveni, la 18 iulie au fost identificați suspecții. Aceștia s-au dovedit a fi doi minori în vârstă de 14 și 16 ani.

În urma perchezițiilor la domiciliul suspecților, polițiștii au depistat și ridicat mijloace bănești în sumă de peste 100 000 de lei care urmează a fi restituiți proprietarului.

Minorii sunt cercetați în stare de libertate. Conform legislației, aceștia riscă o amendă în mărime de la 32.500 de lei la 67.500 de lei, sau până la 4 ani de închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: