Dorin Recean a transmis un mesaj de felicitare noului premier al Bulgariei: „Aștept cu nerăbdare să colaborăm”
Full Article 1 minutes read

Dorin Recean a transmis un mesaj de felicitare noului premier al Bulgariei: „Aștept cu nerăbdare să colaborăm”

Prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, a transmis un mesaj de felicitare, pe contul său de Twitter, noului premier al Bulgariei, Nikolai Denkov. Șeful Guvernului de la Chișinău susține că așteaptă „cu nerăbdare” să colaboreze cu noul Guvern de la Sofia, în special în contextul aderării Republicii Moldova la UE.   

„Felicitări lui Nikolai Denkov pentru că a fost ales prim-ministru al Bulgariei. Moldova și Bulgaria împărtășesc relații istorice solide și intenționăm să le îmbunătățim și mai mult. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să colaborăm îndeaproape, pe măsură ce Moldova pornește pe drumul european”, a scris prim-ministrul Dorin Recean pe contul său de Twitter.

Bulgaria și-a ales pe 6 iunie prim-ministrul, după cinci tururi de alegeri legislative în ultimii doi ani, scrie Digi24. Alegerea lui Nikolai Denkov în această funcție a fost susținută de coaliția formată din „Continuăm Schimbarea” şi Bulgaria Democratică (CC-DB). După nouă luni, Denkov va face rocada în această funcție cu Maria Gabriel de la GERB-UDF.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: