Dosarele candidaților pentru funcția de procuror general vor fi examinate mâine. Consiliul Superior al Procurorilor va analiza CV-urile
Full Article 50 second read

Dosarele candidaților pentru funcția de procuror general vor fi examinate mâine. Consiliul Superior al Procurorilor va analiza CV-urile

Consiliul Superior al Procurorilor va examina mâine, 20 noiembrie, dosarele candidaților pentru funcția de procuror general. Decizia a fost luată astăzi de membrii CSP. Ședința va avea loc la ora 9.00.

Membrii consiliului au decis să precizeze prevederile regulamentului și să mai verifice o dată CV-urile candidaților la funcția de procuror general.

Amintim că ieri, 18 noiembrie, noul ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi, a anunțat că va transmite Consiliului Superior al Procurorilor lista cu cei 4 candidați pentru funcția de procuror general, chiar dacă fostul ministru Olesea Stamate anulase rezultatele concursului.

El a spus că predecesoarea sa a încălcat legea și că ar fi desconsiderat activitatea comisiei care a preselectat candidații.

Precizăm că fostul ministru al Justiției, Olesea Stamate, a anulat rezultatele concursului pentru funcția de procuror general. Potrivit acesteia, un membru al comisiei de evaluare a oferit un punctaj disproporționat în procesul de evaluare a candidaților pentru funcția de procuror general.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: