Două fetițe au fost salvate de pompierii din Căușeni, dintr-o casă cuprinsă de flăcări
Full Article 2 minutes read

Două fetițe au fost salvate de pompierii din Căușeni, dintr-o casă cuprinsă de flăcări

Pompierii din Căușeni au salvat doi copii dintr-o casă cuprinsă de flăcări. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), incendiul s-a produs în seara zilei de 23 septembrie într-o casă din localitatea Cârnățeni, raionul Căușeni.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 21:18. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori și pompieri. Angajații IGSU au stabilit că două camere și o anexă au fost cuprinse de flăcări. Pompierii au reușit localizarea arderii către ora 22:00, fără ca aceasta să obțină răspândire.

Totodată, în timpul intervenției, s-a stabilit că în interiorul unei camere neafectate de foc se aflau două minore în vârstă de 11 și de 7 ani, care s-au ascuns de flăcări. Acestea riscau să se intoxice cu produsele de ardere.  Pompierii au evacuat fetele din locuința, astfel evitând intoxicarea acestora.

Copiii nu au avut de suferit și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Arderea a fost lichidată la ora 22:43.

În urma incendiului au fost distruse bunuri materiale din interiorul a două camere, circa 20% din tavanul bucătăriei și circa 30% din acoperișul anexei cu suprafața aproximativ de 150 m2. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de către specialiști.

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 71 situații de risc.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: