Două zboruri Air Moldova planificate pentru 3 martie au fost anulate
Full Article 2 minutes read

Două zboruri Air Moldova planificate pentru 3 martie au fost anulate

Două zboruri care urmau să fie operate de compania Air Moldova pe 3 martie au fost anulate. Este vorba despre cursele Frankfurt-Chișinău și Chișinău-Milano. Informația a fost confirmată pentru NM de către reprezentanții companiei, care au precizat că, la fel ca în ajun, motivul este „dificultățile operaționale”, întrucât două aeronave din flota companiei aeriene sunt indisponibile pentru zbor. 

Contactată de NM, reprezentanta Air Moldova Iana Zidu a precizat că toți pasagerii care au cumpărat bilete pentru cursele Chișinău-Milano și Frankfurt am Main – Chișinău au fost informați despre faptul că zborurile au fost anulate.

Amintim că și zborurile spre și din Praga, Londra, Paris, Istanbul și Tbilisi, planificate pentru 2 martie au fost anulate.

„Motivul anulărilor sunt dificultățile operaționale. Două aeronave din flota companiei aeriene la ora actuală sunt indisponibile pentru zbor. Pasagerii cursei anulate 9U886 Verona, sunt transportați la aeroportul Milano Malpensa de unde vor zbura spre Chișinău. Air Moldova lucrează activ la remedierea consecințelor și reorganizarea orarului de zbor. Stimați pasageri, ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Vă rugăm să verificați notificările primite la adresa electronică. Pentru asistență și informații vă rugăm sa apelați la numărul 022830830 disponibil 24/24”, se arată în anunțul companiei aviatice.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: