Elevii Liceului Teoretic ,,Mihai Eminescu” din Corjova se vor putea deplasa la studii cu un autobuz școlar nou și modern
Full Article 1 minutes read

Elevii Liceului Teoretic ,,Mihai Eminescu” din Corjova se vor putea deplasa la studii cu un autobuz școlar nou și modern

Un autocar școlar care a fost procurat grație finanțării acordate prin intermediul Programului activităților de reintegrare a țării (PARȚ) pentru anul 2020, cu alocarea în acest sens a sumei de 515 mii lei, a fost transmis către Liceul Teoretic ,,Mihai Eminescu” din s. Corjova, r-nul Dubăsari.

La eveniment au fost prezenți conducerea Direcției învățământ general din cadrul Consiliului raional Dubăsari, directoarea și cadrele didactice de la instituția de învățământ și primarul com. Corjova din raionul Dubăsari.

În cadrul discuțiilor s-a menționat despre dinamica în creștere a numărului de elevi ce își fac studiile la Liceul Teoretic ,,Mihai Eminescu”, care în prezent ating cifra de 439 de copii (în comparație cu 397 în anul 2019, 382 – 2018, 265 – 2017) și sunt din 8 localități din proximitate, iar 371 dintre aceștia au nevoie de asigurarea transportării.

Astfel, datorită punerii în uz a celui de-al 4-lea autocar ce va deservi instituția se vor acoperi necesitățile de transportare existente, oferindu-se posibilitatea desfășurării unui proces educațional calitativ.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: