Elon Musk – cel mai bogat american, conform revistei Forbes. Ce avere are
Full Article 2 minutes read

Elon Musk – cel mai bogat american, conform revistei Forbes. Ce avere are

Fondatorul și șeful Tesla, Elon Musk, a ocupat prima poziție a listei celor mai bogați 400 de americani conform revistei Forbes. Potrivit ediției din 27 septembrie, averea lui Musk a crescut cu peste 60 de miliarde de dolari într-un an și a ajuns la 251 de miliarde de dolari.

Locul al doilea i-a revenit liderului listei de anul trecut, șeful retailerului online Amazon.com Jeff Bezos cu 151 de miliarde de dolari, Bill Gates a încheiat primele trei poziții cu o avere de 106 de miliarde de dolari. CEO-ul Oracle, Larry Ellison, a ocupat locul patru (101 miliarde de dolari), al cincilea – investitorul Warren Buffett (97 de miliarde de dolari).

Cei mai bogați zece americani au inclus și fondatorii Google Larry Page (93 de miliarde de dolari) și Sergey Brin (89 de miliarde de dolari), fostul CEO Microsoft Steve Ballmer (83 de miliarde de dolari), fostul primar al New York-ului Michael Bloomberg (76,8 miliarde de dolari) și șeful unui retailer. Walmart Jim Walton (57,9 miliarde de dolari)

În același timp, Forbes notează că averea combinată a celor 400 de americani cei mai bogați în ultimul an a scăzut cu aproximativ 500 de miliarde de dolari, la 4 trilioane de dolari. Miliardarii reprezentanți ai sectorului tehnologic au fost cei mai „sărăciți” – averile lor au scăzut cu 315 miliarde de dolari.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: