Evenimentele din Chișinău, dedicate sărbătorilor de iarnă. Programul anunțat de Primărie
Full Article 2 minutes read

Evenimentele din Chișinău, dedicate sărbătorilor de iarnă. Programul anunțat de Primărie

Sâmbătă, 17 decembrie, va avea loc inaugurarea târgului și pomului de Crăciun la Chișinău. Anunțul a fost făcut de primarul capitalei Ion Ceban, la ședința săptămânală a serviciilor Primăriei Chișinău din 12 decembrie. Edilul a spus și care va fi programul evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă. 

„Suntem în febra pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă. Pregătim pentru sărbători toate sectoarele, pentru că în pofida crizelor noi nu putem să privăm oamenii de sărbători, mai ales pe cei mici. În PMAN pregătim târgul de Crăciun, vor fi producători autohtoni cu bucate tradiționale, cu meșteri populari, cu produse de sărbătoare”, a anunțat primarul.

Lansarea târgului și inaugurarea pomului de Crăciun va avea loc sâmbătă, 17 decembrie, începând cu ora 17:00.

„Va fi organizat un spectacol. Tot atunci vor porni în caravană troleibuzele. Unele au fost amenajate de reprezentanții mediului de afaceri. Tot atunci vor fi lansate și decorațiunile în toate sectoarele capitalei”, a comunicat edilul.

Pe 24 decembrie, începând cu ora 18:00, în PMAN vor răsuna colinde, a declarat primarul. Iar pe 6 ianuarie la ora 18:00 va fi un program cultural.

Evenimentele sunt organizate de Primăria Chișinău cu partenerii noștri, a precizat Ion Ceban.

„În acest an am completat cu practic tot ceea ce am procurat în anii precedenți, de asta am optat ca Primăria să nu închirieze în fiecare an decorațiunile pentru sărbători”, a conchis edilul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: