Ex-deputatul PDM Vladimir Andronachi a fost reținut la intrarea în Republica Moldova
Full Article 40 second read

Ex-deputatul PDM Vladimir Andronachi a fost reținut la intrarea în Republica Moldova

Astăzi dimineață, pe sensul de intrare în țară prin punctul de trecere a frontierei “Criva- Mamalîga”a fost reținut Vladimir Andronachi.

Acesta a fost condus la Procuratura Anticorupție.

Amintim că în privința lui există mandat de arest. La sfârșitul lunii aprilie 2022, magistrații au emis mandat de arest pe un termen de 30 de zile pe numele lui Andronachi. Acesta este vizat în dosarul „Metalferos”. Fostul democrat este cercetat penal și în dosarul „frauda bancară”: Vladimir Andronachi, soția acestuia, precum și juristul de încredere al familiei au fost puși oficial sub învinuire.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: