„Existau doze de vaccin disponibile”. Un deputat PDM recunoaște că s-a vaccinat împotriva Covid
Full Article 2 minutes read

„Existau doze de vaccin disponibile”. Un deputat PDM recunoaște că s-a vaccinat împotriva Covid

Deputatul Partidului Democrat (PDM) Ion Leucă recunoaște că s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Asta chiar dacă nu face parte din persoanele incluse în etapa I, cea a lucrătorilor medicali. Confirmarea a venit după ce mai multe surse mass media au publicat informații la acest subiect.

Deputatul socialist Nichita Țurcan a criticat gestul colegului său de parlament: „Potrivit mai multor surse mass media, deputatul PDM Ion Leucă s-a vaccina în raionul Glodeni cu preparatul Pfizer. Nu știu cât tupeu trebuie să ai și lipsă de omenie ca să iei vaccinurile de la medici pentru tine și prietenii tăi”.

По сообщению сразу нескольких СМИ депутат от ДПМ Ион Леукэ вакцинировался в глодянском районе препаратом Pfizer.

Я не…

Publicată de Nichita Turcan pe Marţi, 30 martie 2021

Ulterior, Leucă a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook. Acesta a invocat faptul că suferă de mai multe boli care prezintă pericol de deces în cazul infectării cu coronavirus.

„Din câte înțeleg, existau doze de vaccin disponibile, care puteau fi pierdute dacă nu erau utilizate urgent, și am fost invitat să mă vaccinez”, a scris acesta.

În virtutea stării mele de sănătate, fiind persoană cu comorbidități pentru care infecția COVID 19 prezintă un risc…

Publicată de Ion LEUCĂ pe Marţi, 30 martie 2021

Amintim că zilele trecută în Republica Moldova a izbucnit un scandal cu privire la utilizarea dozelor de vaccin anti-Covid. Totul a început după ce avocatul, liderul Partidului Schimbării Ștefan Gligor a scris pe pagina sa de Facebook că, potrivit unor surse, în raionul Edineț au fost imunizați, fără rând, anumiți consilieri raionali ai Partidului Socialiștilor (PSRM) și apropiați ai acestora. Cu o reacție la acest subiect a venit și consiliera prezidențială Ala Nemerenco, care a menționat că a auzit despre astfel de cazuri la Edineț, Ungheni și Chișinău.

Contactat de NM, președintele raionului Edineț a negat că s-ar fi vaccinat, însă a admis că unii consilieri au beneficiat de Pfizer.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: