Explozia din centru istoric al Parisului: Bilanțul răniților a crescut până la 37 de persoane
Full Article 50 second read

Explozia din centru istoric al Parisului: Bilanțul răniților a crescut până la 37 de persoane

Numărul persoanelor care au fost rănite în urma exploziei din centrul istoric al orașului Paris a crescut la 37. Potrivit presei franceze, condiția celor 4 persoane, care se aflau în stare critică, rămâne neschimbată.

Autoritățile din Franța au declarat că iau în considerare mai multe ipoteze privind cauza exploziei, dar nu au anunțat niciuna dintre ele. Anterior, presa a relatat că una dintre versiuni ar fi fost o explozie de gaz.

Președintele francez Emmanuel Macron și-a exprimat sprijinul pentru toți cei afectați de pe scena unui festival de muzică care se desfășoară la Palatul Elysee.

Amintim că, în după-amiaza zilei de 21 iunie, a avut loc o deflagrație în centrul istoric al Parisului. În urma exploziei, o parte dintr-un bloc s-a prăbușit.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: