Explozie într-o gospodărie din Vulcănești. O femeie a ajuns la spital
Full Article 40 second read

Explozie într-o gospodărie din Vulcănești. O femeie a ajuns la spital

Deflagrație produsă într-o gospodărie din orașul Vulcănești. La fața locului au intervenit pompierii și salvatorii pentru lichidarea consecințelor exploziei.

Potrivit presei locate, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat ieri, 1 decembrie. Deflagrația a afectat locuința, dar și o construcție auxiliară din gospodărie.

Totodată, o femeie în vârstă de 64 de ani a fost tranportată la spital cu arsuri de gradul II la mâini, dar și în regiunea feței. Preliminar, specialiștii au stabilit că deflagrația s-a produs de la aragazul conectat la rețeaua de gaze naturale.

Omenii legii cercetează cazul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: