Facebook devine istorie. Mark Zuckerberg a anunțat noua denumire a companiei
Full Article 2 minutes read

Facebook devine istorie. Mark Zuckerberg a anunțat noua denumire a companiei

Compania Facebook își schimbă denumirea în „Meta”. Anunțul a fost făcut de către fondatorul acesteia, Mark Zuckerberg, pe 28 octombrie, în cadrul unei conferințe despre realitatea virtuală.

„În prezent suntem văzuți drept o companie de social media, dar la temelie este o companie care creează tehnologie care să contecteze oamenii, iar metaverse este următoarea frontieră, la fel cum rețeaua socială era atunci când am început”, a declarat Zuckerberg.

Mark Zuckerberg a precizat că planifică crearea unui „univers virtual”, care să permită utilizatorilor să își simtă prezența în spațiul virtual la fel ca în viața reală. În timpul prezentării online, a apărut copia virtuală a lui Zuckerberg. Acesta a mai spus că, în curând, oamenii vor putea renunța la display-urile gadgeturilor, care vor deveni nu elementul de bază al comunicării, ci doar accesorii.

În spațiul virtual pe care urmează să îl creeze, contentul va fi accesibil sub formă de holograme. De asemenea, vor putea fi create lucruri noi, obiecte și chiar lumi. Zuckerberg a dat asigurări că se va pune accent pe protecția datelor cu caracter personal.

UPDATEBrand-urile cum ar fi Facebook și Whatsapp NU își vor schimba numele, dar grupul din care aceste entități fac parte va primi noua denumire. Meta înseamnă în greacă „dincolo de”, „după”, menționează hotnews.ro.

 

Facebook devine istorie. Mark Zuckerberg a anunțat noua denumire a companiei

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: