Fără acces în unele locuri publice din Chișinău. Moldova este gazda unui eveniment la care participă reprezentanți din 20 de țări 
Full Article 2 minutes read

Fără acces în unele locuri publice din Chișinău. Moldova este gazda unui eveniment la care participă reprezentanți din 20 de țări 

Republica Moldova găzduiește, în perioada 21-22 noiembrie, Reuniunea anuală a miniștrilor afacerilor externe din statele membre ale Inițiativei Central Europene (ICE). În contextul evenimentului de la Chișinău, Primăria capitalei a menționat că va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice. Iar șoferii au fost îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație și să manifeste răbdare. Potrivit autorităților capitalei, la reuniunea de la Chișinău participă reprezentanți din 20 de țări. 

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova a anunțat că Moldova este gazda Reuniunii anuale a miniștrilor afacerilor externe din statele membre ale Inițiativei Central Europene.

Țara noastră a deținut Președinția în cadrul ICE pe parcursul anului curent”, au precizat reprezentanții Ministerului de la Chișinău.

Se menționează că după reuniune, vicepremierul Nicu Popescu, vice-ministrul afacerilor externe al Republicii Albania Besart Kadia și secretarul general al Inițiativei Central Europene Roberto Antonione vor face declarații de presă. Evenimentul va avea loc pe 22 noiembrie.

În contextul evenimentului de la Chișinău, Primăria capitalei a menționat că în perioada 21-22 noiembrie va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice.

În perioada 21 noiembrie 2023, ora 12:00 – 22 noiembrie 2023, ora 16:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală. Măsura este luată de poliție în contextul desfășurării Reuniunii Miniștrilor Afacerilor Externe a statelor membre ale Inițiativei Centrale Europene, la care vor participa înalți oficiali și reprezentanți ai statelor și organizațiilor internaționale din 20 de țări. Delegațiile oficiale vor vizita Guvernul și Parlamentul Republicii Moldova”, au precizat autoritățile capitalei.

Totodată, conducătorii auto sunt îndemnaţi „să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: