FLYONE- cea mai punctuală companie aeriană autohtonă!
Full Article 3 minutes read

FLYONE- cea mai punctuală companie aeriană autohtonă!

FLYONE este recunoscută drept cea mai punctuală companie autohtonă, conform unui raport prezentat de IPRE. Astfel în lunile ianuarie-iulie 2024, FLYONE a înregistrat cele mai bune rezultate la nivelul decolărilor și aterizărilor de pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Acesastă performanță a putut fi atinsă datorită celor 7 aeronave care efectuează cursele din Moldova, din totalul celor 14 operate de grupul FLYONE. Mai mult de atât, în lunile ce urmează compania va suplini numărul de avioane cu Airbus-uri A320 și A321. La fel, prin muncă asiduă reflectată în aceste rezultate, compania a reușit să transporte de la începutul anului și până în prezent, peste 1,3 milioane pasageri și să obțină o cotă de peste 40% din totalul persoanelor care au călătorit din/spre Chișinău.

Directorul General FLYONE, Mircea Maleca, a declarat: «Suntem în continuă schimbare, ne dezvoltăm și ne concentrăm eforturile să asigurăm servicii calitative. Cu mândrie susținem că suntem companie locală, născută în Moldova, iar faptul că am reușit să fim primii la capitolul punctualitate, este un rezultat plauzibil. Capacitatea operațională de care dispunem la moment este suficientă pentru a putea răspunde rapid preferințelor de călătorie, ceea ce ne face să fim încrezuți în puterile noastre.»

FLYONE rămâne în continuare compania care operează cele mai multe zboruri din Chișinău, astfel oamenii pot reveni acasă, pot să călătorească în scop de serviciu sau pentru o vacanță în cele mai importante orașe.

Despre FLYONE
FLYONE (www. flyone. eu) s-a lansat în 2016 și a reușit să devină cea mai mare companie aeriană din Moldova.

În anul 2022, compania a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA). În decembrie 2022, FLYONE Airlines SRL a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența- emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. Pe parcursul aceluiași an, a reușit să transporte peste 1 milion de pasageri și să lanseze 6 destinații noi. În anul 2023 a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. La fel, în anul 2023, în premieră pentru o companie aeriană din Moldova, FLYONE a ajuns la un număr record de 2 milioane de pasageri, a lansat 14 rute noi și a extins flota cu încă trei aeronave.

La moment compania operează zboruri către 60 destinații. 35 de curse regulate și charter din Chișinău spre:
Praga, Dubai, Veneția, Bologna, Roma, Milano, Valencia, Berlin, Tbilisi, Madrid, Munchen, Larnaca, Frankfurt, Tel Aviv, Luton, Stansted, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Istanbul, Erevan, Bruxelles, Dusseldorf, Nisa, Amsterdam, Barcelona, Tirana, Tunisia Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Tivat și Hurghada.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: