FOTO Cartușe de luptă, aruncate în WC-ul Aeroportului din Chișinău. Cui aparțineau
Full Article 50 second read

FOTO Cartușe de luptă, aruncate în WC-ul Aeroportului din Chișinău. Cui aparțineau

Mai multe cartușe de luptă au fost depistate pe Aeroportul Internațional Chișinău. Cazul a fost făcut public de Poliția de Frontieră. Cartușele au fost găsite într-un pachet aruncat în blocul sanitar al Aeroportului. 

Se menționează că în după-amiaza zilei de 28 martie, polițiștii de frontieră au descoperit un pachet suspect, aruncat în blocul sanitar din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău.

Urmare a despachetării, polițiștii au găsit 30 cartușe de luptă calibru 5.45 mm, învelite în hârtie.

În urma verificărilor suplimentare a fost depistată persoana căreia îi aparțineau cartușele. Aceasta se regăsea în fluxul pasagerilor de pe ruta „Chișinău- Warsaw”.

FOTO Cartușe de luptă, aruncate în WC-ul Aeroportului din Chișinău. Cui aparțineau

border.gov.md

Poliția de Frontieră notează că de la începutul anului 2023 și până în prezent, polițiștii de frontieră au înregistrat 15 cazuri de trafic ilegal de arme și muniții, cu ridicarea a trei arme, două lunete, un încărcător, un amortizator și 109 cartușe. În toate cazurile, obiectele au fost transmise spre examinare balistică.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: