FOTO Lvov, atacat cu rachete noaptea trecută: case avariate, oameni răniți și incendii 
Full Article 1 minutes read

FOTO Lvov, atacat cu rachete noaptea trecută: case avariate, oameni răniți și incendii 

În regiunea ucraineană Lvov, mai multe case au fost avariate în rezultatul unui atac cu rachete din noaptea de 15 august, scrie Unian

În localitatea Stavceanî, regiunea Lvov, au fost avariate 10 case, unele persoane au suferit răni ușoare. Datele au fost comunicate de șeful administrației militare regionale din Lvov Maxim Kozițkii. El a menționat că au fost avariate casele și din comuna Suhovolea, regiunea Lvov.

„În Lvov, fragmente de rachete au căzut pe blocurile de apartamente de pe străzile Paton și Kahovska. A fost un incendiu. Există distrugeri. Oamenii au fost evacuați. Sunt răniți. Li se asigură toate îngrijirile medicale necesare. Informații despre morți încă nu sunt”, a adăugat Kozițkii.

El a mai spus că în alte părți ale centrului regional au fost înregistrate mici incendii și că acestea au fost stinse rapid.

În plus, oficialul a adăugat că tavanul unui hipermarket din oraș s-a prăbușit din cauza căderii resturilor de rachetă. Au fost deteriorate și mai multe mașini. 

Partea rusă nu a comentat atacurile.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: