FOTO Noi zboruri anulate de Air Moldova pentru 27 aprilie 
Full Article 2 minutes read

FOTO Noi zboruri anulate de Air Moldova pentru 27 aprilie 

Air Moldova a anulat noi zboruri planificate pe 27 aprilie. Dacă anterior au fost anulate cursele din și spre Italia, dar și una din Israel, acum potrivit panoului de la Aeroport a fost anulat și zborul din și spre Praga. 

A fost anulat zborul Praga-Chișinău. Acesta era planificat pentru 27 aprilie, ora 11:40.

FOTO Noi zboruri anulate de Air Moldova pentru 27 aprilie 

La fel a fost anulat zborul Chișinău-Praga, planificat pentru 27 aprilie la ora 07:00.

FOTO Noi zboruri anulate de Air Moldova pentru 27 aprilie 

De menționat că în ajun, potrivit panoului de la Aeroport a fost anulată cursa Chișinău-Verona, planificată pe 27 aprilie la ora 06:30, precum și cursa Verona-Chișinău, preconizată pentru 27 aprilie, ora 11:50. În același timp, Air Moldova a anulat zborul Tel Aviv-Chișinău. Acesta era planificat pe 27 aprilie, la ora 02:40.

Air Moldova a anulat 3 zboruri și pe 26 aprilie. Era vorba despre cursele Baku-Chișinău, Bologna-Chișinău și Chișinău-Bologna.

Anterior, Air Moldova a venit cu precizări despre 3 zboruri anulate pe 12 aprilie. Compania aeriană a spus că i-au fost blocate conturile, astfel nu a avut posibilitatea să-și achite serviciile ca ulterior să fie operate zborurile. Air Moldova a declarat că a ajuns în această situație din cauza unei condiționări a băncii de a majora suma de depozit pentru garantarea rambursării biletelor neutilizate.

Recent, Air Moldova a lansat o petiție pe online. Compania a solicitat, din numele a 285 de angajați, intervenția președintei Maia Sandu. Air Moldova a spus că șefa statului ar fi „ultima șansă de a salva operatorul național”. În caz contrar, a adăugat compania, va intra în faliment.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: