(FOTO) Numărul cazurilor de gripă și viroză din școli și grădinițe, în descreștere
Full Article 1 minutes read

(FOTO) Numărul cazurilor de gripă și viroză din școli și grădinițe, în descreștere

Numărul cazurilor de gripă și viroză sezonieră din instituțiile de învățământ din țară este în descreștere. Ministerul Educației și Cercetării a informat că, săptămâna trecută, au fost înregistrate 8 981 de cazuri de gripă/viroză sezonieră la copii și elevi.

Potrivit Ministerului, în perioada 06-13 martie, în grădinițe au fost confirmați cu gripă/viroză sezonieră 3 519 copii.

În învățământul primar, gimnazial și liceal, în aceeași perioadă, au fost confirmate 5 462 cazuri de infectare cu gripă/viroză sezonieră în rândul elevilor.

Ce ține de cazurile Covid, în învățământul preșcolar au fost confirmați 42 de copii cu infecție. Iar în învățământul primar, gimnazial și liceal – 52 elevi.

 

(FOTO) Numărul cazurilor de gripă și viroză din școli și grădinițe, în descreștere

Facebook/Ministerul Educației

Menționăm că, săptămâna anterioară, au fost înregistrate 10 707 de cazuri de gripă/viroză sezonieră au fost înregistrate la copii și elevi. În ce privește cazurile Covid, în învățământul preșcolar au fost confirmați 48 de copii cu infecție. Iar în învățământul primar, gimnazial și liceal – 86 elevi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: