FOTO Persoane rănite la Odesa, după ce regiunea a fost atacată noaptea trecută
Full Article 2 minutes read

FOTO Persoane rănite la Odesa, după ce regiunea a fost atacată noaptea trecută

În noaptea de 3 septembrie, potrivit autorităților ucrainene, rușii au atacat sudul regiunii Odesa. A fost lovită infrastructura portuară, iar două persoane au suferit răni. Partea rusă a raportat că „a desfășurat o lovitură de grup cu vehicule aeriene fără pilot asupra depozitelor de combustibil” și că „scopul atacului a fost atins”. 

Forțele aeriene ale Ucrainei au declarat că „invadatorii ruși au efectuat mai multe atacuri cu drone de tip Shahed-136/131″. Se menționează că au fost lansate în total 25 lovituri. 22 dintre ele au fost distruse. 

Doi civili au fost răniți. Acestora li s-a acordat asistență medicală, au comunicat reprezentanții Forțelor de apărare din sudul Ucrainei. Mai târziu, șeful administrației militare a regiunii Odesa Oleg Kiper a spus că au fost răniți doi angajați ai portului și că aceștia au fost internați la spital.

În urma atacului, în regiunea Odesa a izbucnit un incendiu. Acesta a fost stins în dimineața zilei de 3 septembrie.

Ministerul Apărării al Rusiei a declarat pe 3 septembrie că forțele aerospațiale ruse, noaptea trecută, „au desfășurat o lovitură de grup cu vehicule aeriene fără pilot asupra depozitelor de combustibil, utilizate pentru aprovizionarea echipamentelor militare ale Forțelor Armate ale Ucrainei în portul Reni din regiunea Odesa”. „Scopul atacului a fost atins”, a spus Ministerul rus al Apărării. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: