(FOTO) „Războinica luminii”. O frumoasă ucraineancă va concura la Miss Universe purtând armură și aripi de înger
Full Article 2 minutes read

(FOTO) „Războinica luminii”. O frumoasă ucraineancă va concura la Miss Universe purtând armură și aripi de înger

„The Warrior of Light”, adică „Războinica luminii”. Așa este prezentată Victoria Apanasenko, frumoasa care va reprezenta Ucraina la Miss Universe în ianuarie 2023. Blondina va concura îmbrăcată într-un costum special, ce conține atât o armură, cât și aripi imense de înger, pictate în albastru și galben (auriu), culorile Ucrainei, scrie RBC.

„Costumul arată ca o armură și descrie lupta Ucrainei pentru lumină și împotriva întunericului. Are aripi cu rol de simbol, ornamente cu oglinzi, dar și o sabie de luptă”, scrie presa regională.

Acest costum a fost creat de designerul ucrainean Lesea Patoka. Întreaga ținută cântărește mai bine de 10 kilograme și procesul de creație a durat circa 4 luni, „în ciuda atacurilor aeriene ale Rusiei și penelor de curent”.

Rochia albă a ucrainencei constă dintr-o stilizare a unei cămăși brodată cu mâneci umflate, o fustă, care are mai mult de 10 metri de material. Autenticitatea este completată de o curea cu o notă modernă. Costumul împodobește și o coafură cu spice tradiționale de grâu.

Victoria Apanasenko a publicat pe contul său de Instagram o serie de fotografii cu ea îmbrăcată în costumul în care va urca pe scena Miss Universe, primind aprecieri atât pentru frumusețea sa, cât și pentru „uniforma” de războinică.

Finala concursului anual de frumusețe „Miss Universe” va avea loc foarte curând. Cu câteva zile înainte, participanții concurează într-o rundă în care urcă pe scenă în rochii de cocktail și de seară, costume de baie și rochii naționale.

Videoclipul de la ieșirea reprezentantului Ucrainei a fost afișat pe pagina concursului din Instagram.

Victoria Apanasenko și-a început cariera competitivă în 2014. A câștigat concursul „Miss Chernihiv-2014”, „Miss Ukraine 2015” și „Princess Ukraine 2016”.

Pe lângă cariera sa de model, Victoria este Ambasadorul Pactului Global al ONU în Ucraina.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: