(FOTO) Un polițist de frontieră a devenit Campion Național la Taekwondo
Full Article 40 second read

(FOTO) Un polițist de frontieră a devenit Campion Național la Taekwondo

Polițistul de frontieră Cristin Cilibiu s-a învrednicit cu cel de-al 10-lea titlu de Campion Național la Taekwondo. Bărbatul a reușit în categoria sa de particpare „87+” să obțină cel mai bun rezultat și să urce pe prima poziție în clasament.

În anul 2001, Cristin Cilibiu a ales să practice Taekwondo, ca după doi ani de antrenamente să-și încerce puterile la diverse competiții sportive și să se bucure de rezultate.

Sportivul spune că a fost ultima sa prezentare în calitate de participant, dar nu și finalul de carieră sportivă – intenționează să transmită din experiența sa unei noi generații iubitoare de acest stil de sport.

(FOTO) Un polițist de frontieră a devenit Campion Național la Taekwondo


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: