FOTO/VIDEO Încă o pensiune din România, în flăcări: 9 persoane au reuşit să se evacueze. Un angajat a decedat
Full Article 2 minutes read

FOTO/VIDEO Încă o pensiune din România, în flăcări: 9 persoane au reuşit să se evacueze. Un angajat a decedat

Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de 4 februarie la o pensiune din orașul Călimăneşti, județul Vâlcea, România. Nouă persoane, printre care proprietarul, au reușit să iasă din imobil. Un angajat al pensiunii, aflat la mansardă, a fost găsit inconştient cu arsuri la mâini, ulterior a fost declarat decedat, relatează news.ro

Pompierii au fost alertați cu privire incendiu la ora 06:01. Au plecat la locul incendiului cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de transport personal şi victime, inclusiv o ambulanţă SMURD.

La fața locului, echipajele operative au raportat că „incendiul se manifesta la nivelul mansardei, la o clădire cu 2 etaje, cu degajări mari de fum”.

Potrivit sursei, proprietarul a declarat că în pensiune erau cazate 2 familii – 4 adulţi şi 4 copii,  care s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor şi ar fi posibil ca la mansardă să mai fie o persoană, un angajat.

Proprietarul a suferit tăieturi de la cioburile unei ferestre și a fost transportat la spital.

Ulterior, angajatul despre care se ştia că este la mansardă a fost găsit în stare inconştienă şi cu arsuri minore la nivelul braţelor.

„Un alt angajat al pensiunii, care venise să ajute la stingerea incendiului, are şi el arsuri uşoare la mâini şi va fi transportat la spital”, a menționat presa română.

Mai târziu s-a raportat că angajatul, găsit inconştient la mansarda pensiunii, a decedat.

Sursa a mai scris, cu referire la Inspectoratul pentru Situații de Urgență din România, că pensiunea deţine autorizaţie de securitate la incendiu.

FOTO/VIDEO Încă o pensiune din România, în flăcări: 9 persoane au reuşit să se evacueze. Un angajat a decedat

Facebook/Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

Amintim, pe 26 decembrie 2023, o pensiune din România a fost mistuită de flăcări. Imobilul se afla în satul Tohani, județul Prahova. În total, 26 de persoane erau la pensiunea afectată de incendiu. Bilanțul victimelor a ajuns la 8 morți.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: