FOTO/VIDEO Polițiștii de frontieră moldoveni au mers cu colindatul la colegii lor ucraineni
Full Article 1 minutes read

FOTO/VIDEO Polițiștii de frontieră moldoveni au mers cu colindatul la colegii lor ucraineni

Fanfara Poliției de Frontieră a fost în mai multe localități din nordul țării și au vestit prin colinde Crăciunul pe stil vechi.  Într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF) se menționează că omologii ucraineni, de asemenea, au fost colindați de către polițiștii moldoveni.

„Primii care au primit cu drag colindătorii au fost colegii noștri din Ucraina și călătorii, care se aflau în acele momente la trecerea frontierei în Mamaliga. Surprinderea pentru omologii ucraineni a fost colindul interpretat în limba lor maternă, fapt ce unii s-au alăturat instrumentiștilor și au fredonat împreună colindul”, se arată în comunicat.

Fanfara Poliței de Frontieră a ajuns și la Criva, dar și în punctul de trecere a frontierei comun Briceni-Rossoșani.

„Reprezentanții primăriilor, angajații Inspectoratelor de Poliție Briceni și Edineț, dar și cei din Direcția în Situații Excepționale, au așteptat colindătorii și cum e datina străbună i-au întâmpinat cu voie bună și colaci”, mai menționează Poliția de frontieră.

Colindătorii de la Poliția de Frontieră și-au încheiat programul cu o vizită la sediul Direcției regionale Nord .

FOTO/VIDEO Polițiștii de frontieră moldoveni au mers cu colindatul la colegii lor ucraineni FOTO/VIDEO Polițiștii de frontieră moldoveni au mers cu colindatul la colegii lor ucraineni FOTO/VIDEO Polițiștii de frontieră moldoveni au mers cu colindatul la colegii lor ucraineni

FOTO/VIDEO Polițiștii de frontieră moldoveni au mers cu colindatul la colegii lor ucraineni

border.gov.md

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: