Fratele geamăn al minorului decedat la Camenca a murit pe patul de spital, la 2 săptămâni de la accident
Full Article 2 minutes read

Fratele geamăn al minorului decedat la Camenca a murit pe patul de spital, la 2 săptămâni de la accident

Fratele geamăn al minorului de 15 ani, decedat la Camenca, a pierdut lupta pentru viață, la două săptămâni de la tragicul accident rutier. Informația a fost confirmată pentru NM de purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, Maxim Cazacu.

Potrivit sursei citate, decesul minorului a survenit în seara zilei de vineri, 25 august. „Starea de sănătate s-a menținut extrem de gravă încă de la internare”, a declarat pentru NM Maxim Cazacu.

Amintim că accidentul s-a produs pe 12 august, după ce un adolescent a urcat la volanul mașinii părinților și a pierdut controlul asupra vehiculului. Mașina a ajuns pe banda din sens opus, s-a ciocnit de un stâlp de linie electrică și s-a izbit într-un gard de piatră al unei case.

În automobil se aflau cinci adolescenți. Un minor, în vârstă de 15 ani, a murit la fața locului, iar alți 4, inclusiv fratele geamăn al tânărului decedat, au fost transportați la spital cu diverse traumatisme. Potrivit lui Maxim Cazacu, starea de sănătate a altor două minore, implicate în accident, rămâne în continuare gravă, dar stabilă. „Sunt un pic mai bine”, a precizat el pentru NM.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: