UPDATE Fum dens și negru la Ciocana. Un depozit a fost cuprins de flăcări (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

UPDATE Fum dens și negru la Ciocana. Un depozit a fost cuprins de flăcări (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit în după-amiaza de 7 iunie în sectorul Ciocana al capitalei. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) Liliana Pușcașu, a fost cuprins de flăcări un depozit situat pe str. Vadul lui Vodă 100.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:48. Potrivit informațiilor recepționate, un depozit a fost cuprins de flăcări. La fața locului au fost mobilizate 6 echipaje de intervenție.

Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că focul a cuprins un depozit unde erau păstrate 700 litri de motorină. Datorită intervenției operative a echipelor de intervenție, arderea a fost localizată la ora 15:08.

În timpul intervenției, salvatorii au evacuat 2 butelii de gaz din interiorul încăperii afectate, astfel evitând producerea unei explozii.

Conform IGSU, în urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit. Totuși, flăcările au distrus depozitul cu motorină, dar și un autovehicul de model Mitsubishi. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: