Fundația lui Vlad Plahotniuc și-a sistat activitatea. Ce spune directorul executiv
Full Article 1 minutes read

Fundația lui Vlad Plahotniuc și-a sistat activitatea. Ce spune directorul executiv

Fundația lui Vlad Plahotniuc, „Edelweiss,” și-a sistat temporar activitatea. Informația a fost confirmată astăzi, 28 noiembrie, de către Lilia Cucoș, directoarea executivă a fundației, scrie Ziarul de Gardă.

„Suntem într-o perioadă de restructurare și pentru o perioadă a fost sistată activitatea. Eu nu pot să intru în subtilități și nu cunosc anumite aspecte. Mai multe detalii nu vă pot da”, a declarat Lilia Cucoș, directoarea executivă a fundației „Edelweiss”.

Ultimele postări privind activitatea fundației au fost publicate pe site-ul instituției în luna iunie 2019. De asemenea, activitatea de pe Facebook a fost întreruptă încă din iulie.

Potrivit rapoartelor financiare ale „Edelweiss”, contribuțiile financiare ale lui Vlad Plahotniuc formau în mare parte bugetul fundației. Astfel, în anul 2017, Plahotniuc a contribuit cu 27 de milioane de lei, iar în 2016 cu 35 de milioane de lei.

Amintim că Vlad Plahotniuc a dispărut pe de arena politică la sfârșitul lunii iunie 2019, odată ce Partidul Democrat a intrat în opoziție. Acesta renunțat la funcția de președinte al partidului, iar ulterior a declarat că pleacă din politica.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: