Fundația Soros-Moldova va aloca 100 de mii de dolari pentru a susține Republica Moldova în combaterea infecției COVID-19
Full Article 50 second read

Fundația Soros-Moldova va aloca 100 de mii de dolari pentru a susține Republica Moldova în combaterea infecției COVID-19

Fundația Soros-Moldova va aloca o primă tranșă de 100 de mii de dolari pentru susținerea Republicii Moldova în combaterea răspândirii noului tip de coronavirus. Despre acest lucru se anunță într-un comunicat al fundației.

„Banii îi vom direcționa, în primul rând, celor care au nevoie stringentă de ajutorul nostru: medicilor, asistenților sociali, polițiștilor și tuturor celor care sunt în dificultate în această perioadă”, a spus Petru Culeac, directorul executiv al Fundației Soros-Moldova.

De asemenea, pe parcursul săptămânii viitoare, fundația va transmite echipamente de protecție: măști, mănuși și soluții dezinfectante celor care sunt expuși unui risc sporit de infectare, dar nu le au la dispoziție.

Menționăm că fundația Soros – Moldova este o organizație neguvernamentală, nonprofit și apolitică, înființată în anul 1992 de către filantropul George Soros în scopul promovării valorilor societății deschise în Moldova.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: