Fundația Soros-Moldova va aloca 100 de mii de dolari pentru a susține Republica Moldova în combaterea infecției COVID-19
Full Article 50 second read

Fundația Soros-Moldova va aloca 100 de mii de dolari pentru a susține Republica Moldova în combaterea infecției COVID-19

Fundația Soros-Moldova va aloca o primă tranșă de 100 de mii de dolari pentru susținerea Republicii Moldova în combaterea răspândirii noului tip de coronavirus. Despre acest lucru se anunță într-un comunicat al fundației.

x

„Banii îi vom direcționa, în primul rând, celor care au nevoie stringentă de ajutorul nostru: medicilor, asistenților sociali, polițiștilor și tuturor celor care sunt în dificultate în această perioadă”, a spus Petru Culeac, directorul executiv al Fundației Soros-Moldova.

De asemenea, pe parcursul săptămânii viitoare, fundația va transmite echipamente de protecție: măști, mănuși și soluții dezinfectante celor care sunt expuși unui risc sporit de infectare, dar nu le au la dispoziție.

Menționăm că fundația Soros – Moldova este o organizație neguvernamentală, nonprofit și apolitică, înființată în anul 1992 de către filantropul George Soros în scopul promovării valorilor societății deschise în Moldova.

 

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: