Furnizorul britanic de servicii bancare Revolut vine în Republica Moldova. Alaiba: Suntem pe ultima sută de metri
Full Article 1 minutes read

Furnizorul britanic de servicii bancare Revolut vine în Republica Moldova. Alaiba: Suntem pe ultima sută de metri

Furnizorul britanic de servicii bancare Revolut, își va începe, în curând, activitatea în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de ministrul Economiei, Dumitru Alaiba, care a precizat că Revolut va debuta în țara noastră cu versiunea Lite App.

„În sfârșit! După un an de negocieri, în curând, și utilizatorii din Republica Moldova se vor alătura celor 30 de milioane de utilizatori Revolut la nivel mondial. Suntem pe ultima sută de metri. Zile numărate”, a scris ministrul Alaiba pe pagina sa de Facebook.

Oficialul a menționat că intrarea companiei pe piețele din alte țări a crescut radical standardele serviciilor, a doborât comisioanele bancare plătite de consumatori, a crescut calitatea serviciilor și a animat concurența.

„Este exact ceea ce ne dorim să se întâmple și pe piața noastră, în beneficiul consumatorului”, a adăugat acesta.

Dumitru Alaiba a precizat că, momentan, Revolut va debuta în țara noastră cu versiunea Lite App. „Am încrederea că vor extinde într-un ritm alert gama de servicii oferite”, a spus el.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: